Kerkproeverij 16 september

In het weekend van 16 september 2018 doen kerken door heel het land mee met de jaarlijkse editie van Kerkproeverij: een toegankelijke kerkdienst speciaal voor gasten. Maar die gasten wachten nog op een uitnodiging. Van ons! Want het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Zeker als ze al een tijdje niet in de kerk zijn geweest óf zelfs nog nooit zijn gegaan. Een simpele uitnodiging kan dus het verschil betekenen. Doet jouw kerk al mee?

Uitnodigen hoe doe je dat?

Het Dienstencentrum van de Protestantse Kerk heeft de volgende suggesties voor de Kerkproeverij uitgewerkt. (Klik op de tip en ontvang de suggestie als pdf bestand.)

Hoe help je gemeenteleden om iemand voor de kerkdienst uit te nodigen die in het weekend van de Kerkproeverij gehouden wordt?
Tips om mensen uit te nodigen
Tips voor een verwelkomende kerk

Bericht voor het kerkblad
Aankondiging Kerkproeverij