Menu

Kerstpakkettenactie zoekt laatste wapperende handen

Stichting  KerstZwolle heeft haar ambitie bijgesteld. Het aantal te maken pakketten is opgeschroefd naar 2.500 stuks. Voor het halen van de eindstreep is de organisatie per direct op zoek naar de laatste wapperende handen. Ook zijn mooie, nieuwe handdoeken voor in de kerstpakketten zeer welkom!

Het is al bijna zover: het inzamelen en sorteren van producten voor in de kerstpakketten! Dat is alleen mogelijk met de hulp van alle vrijwilligers. Het is ongelooflijk, maar 96% van alle klussen is ingevuld! Ruim 800 vrijwilligers hebben zich ingeschreven voor KerstZwolle 2017. We zijn ontzettend dankbaar dat het gelukt is! Maar.. er zijn nog steeds lege plekken!! Zo’n 50 stuks, om precies te zijn. Laten we die nog vullen met elkaar. Alleen dan zamelen we voldoende

Fotograaf: Elisabeth van Doornum

producenten in voor 2.500 pakketten. Kijk voor de lege plekken én voor het inschrijven op www.kerstzwolle.nl.

Prachtige klus
Twee dagen lang zamelen de vrijwilligers producten in bij supermarkten door heel Zwolle. Daarna gaan we aan de slag met het sorteren van de tienduizenden producten. Uiteindelijk pakken we twee avonden lang (dinsdag 18 december en woensdag 19 december) met z’n allen de pakketten in.

Leuk extraatje dit jaar: een zachte handdoek!
Dit jaar vragen we u om -als extraatje- een heerlijk zachte, warme nieuwe handdoek in te leveren, mooi verpakt met een touwtje of strikje eromheen. De ingepakte handdoek kunt u inleveren op de volgende adressen: Magnoliastraat 28 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Boddemate 14 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Fresiastraat 25 (ma-vr tijdens kantooruren) en aan de Fivel 77 (ma-za). Alvast bedankt!

We gaan er weer voor dit jaar, we doen het met elkaar! Gewoon, omdat iedereen een lichtpuntje verdiend met de Kerstdagen. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor updates en nieuwtjes!

Stichting KerstZwolle

www.kerstzwolle.nl