Laat Uw koninkrijk komen!

Bid mee met jonge christenen wereldwijd!
Over anderhalve week is het weer Biddag voor gewas en arbeid. Een mooi moment om met en voor elkaar te bidden. Om God voor te leggen wat ons bezighoudt; onze dromen, onze hoop voor de toekomst. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe baan, wil je het verleden achter je laten of is het je wens om iets te betekenen voor de nood in jouw omgeving. De Venezolaanse Valeria, Oekraïense Evgeny en Zuid-Afrikaanse Buzi weten er alles van. We mogen ons verbonden weten met deze jonge christenen die ieder op hun eigen plaats van God getuigen en meebouwen aan de toekomst van Gods kerk wereldwijd. Samen bidden wij: laat Uw koninkrijk komen!

Bid mee!
Leef heel bewust toe naar Biddag (woensdag 9 maart), samen met broers en zussen uit de hele wereld. Verre Naasten vroeg jonge christenen uit India, Oekraïne, Benin, Kameroen, Venezuela, Kenia, Indonesië en Zuid-Afrika naar hun dromen, hun hoop voor de toekomst. Zo kunnen wij met Biddag samen met en voor hen bidden, voor hun verwachtingen, hun land en de kerken waar zij bij horen.

Samen bidden wij: bid mee met jonge christenen van over de hele wereld!
Meld je hier aan en ontvang elke dag een gebedspunt + getuigenis in je mail.

Biddagcampagne
Meer weten over onze campagne ‘Laat Uw koninkrijk komen’? Kijk op:www.verrenaasten.nl/biddag2016.

Automatisch
Heb je afgelopen Bid- en/of Dankdag onze dagelijkse gebedspunten ook al ontvangen, ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief Inside of heb je je al aangemeld via onze website? Dan hoef je nu niets meer te doen. Je ontvangt vanaf aanstaande woensdag onze dagelijkse Biddag-mailing automatisch in je mailbox.
verrenaasten