Menu

Las Vegas

www.ourdailybreadcrumbs.com

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben laten weten dat hun gedachten zijn ,,bij de getroffenen en bij allen die in onzekerheid verkeren over het lot van hun dierbaren”. De koning reageerde met deze woorden op social media op de schietpartij in Las Vegas.

“Gewetenloos geweld heeft aan tientallen mensen in Las Vegas het leven gekost”, schrijft het koningspaar. “Las Vegas rouwt. Wij voelen ons nauw met deze zo zwaar getroffen stad verbonden.”

Door de schietpartij zijn bijna zestig doden en ruim 500 gewonden gevallen. De vermoedelijke 64-jarige schutter opende vanuit een hotel het vuur op bezoekers van een country-muziekfestival.

Afbeelding – Website: www.ourdailybreadcrumbs.com – NL: www.dagelijksebroodkruimels.nl.
DagelijkseBroodkruimels (DBK) is dé christelijke community en christelijke webshop voor de mooiste christelijke afbeeldingen, christelijke video´s, christelijke blogs, christelijke gedichten, christelijke kaarten, christelijke boeken en christelijke posters: kruimels. Bij DBK kan iedereen inspireren en geïnspireerd worden. DBK is er om jou, als creatief talent, een platform te bieden waarop jij je eigen creaties aan een groot en groeiend publiek kan laten zien. Het is onze missie om delen mogelijk te maken. We bieden jou dan ook de mogelijkheid zélf je geloof te delen met de mensen om je heen zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft.