Liefde en relaties

Gospel Coalition – The Gospel Coalition heeft op haar YouTube kanaal een aantal filmpjes over het huwelijk, o.a. over singles en het verlangen om getrouwd te zijn of over problemen binnen het huwelijk.
Bekijk een filmpje van Gospel Coalition

Ik ben – Documentaire over jonge homo’s opgegroeid in de kerk. Wie zijn zij en hoe verhouden zij zich tot God en de kerk? Waarom blijven zij in de kerk of breken ze ermee? Wat drijft hen tot de keuzes die ze hebben gemaakt? Bekijk de ontdekkingsreis

Gemengde relaties – Je komt het regelmatig tegen: een jongere uit de kerk die een relatie heeft met een niet-christen. Om samen met jongeren na te denken over dit onderwerp is de catecheseles gemengde relaties gratis te downloaden. Een handvat om samen in gesprek te gaan.

Denk mee! Zou jij deze filmpjes gebruiken? Waarom wel of niet? En heb je andere tips voor goede filmpjes over liefde en relaties? Tip ons voor meer goed materiaal over dit onderwerp! Stuur een mail naar info@opkijken.nl of plaats een reactie op Facebook.
Opkijken_Logo_nieuw