Missie V.O.N.K. 2018

Missie V.O.N.K. is een actieve, nachtelijke sponsoruitdaging van 12 uur in de Veluwse bossen. Tijdens Missie V.O.N.K worden kerkenteams via allerlei outdooropdrachten getest op eigenschappen die je als evangelist nodig hebt, zoals lef, moed, creativiteit en doorzettingsvermogen. Durf jij het aan?!

Ontdek wat evangelisten wereldwijd moeten overwinnen en aan zegeningen mogen vieren! Ga de uitdaging aan: een uitdagende, sportieve nacht mét inhoud, rond geloof delen wereldwijd! Geef je op met een team van je kerk en laat je sponsoren voor het werk van evangelisten wereldwijd. Missie V.O.N.K. staat voor: Vertellen / Ontdekken / Navolgen en Kiezen. Nieuwsgierig geworden?

De derde editie van Missie V.O.N.K. is in de nacht van 25 en 26 mei 2018, in de Veluwse bossen. Geef je op voor dit event en meld je team aan via het contactformulier op deze pagina!

Bekijk de trailer