Menu

Missie V.O.N.K. zeer geslaagd

Achttien teams van verschillende kerken deden mee aan de nachtelijk sponsoruitdaging Missie V.O.N.K. en dit was een groot succes!

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni organiseerde mission-organisatie Verre Naasten voor de tweede keer op rij Missie V.O.N.K..
Er deden zeven teams meer mee dan aan de eerste editie en het outdoor-evenement in Hardenberg heeft meer dan 58.000 euro opgebracht voor het werk van evangelisten wereldwijd.

Met verschillende outdoor-opdrachten werd tijdens het evenement gefocust op eigenschappen van evangelisten, zoals vertrouwen, moed, kracht en doelgerichtheid. Bijpassende opdrachten waren onder meer een mijnenveld, een apenhang, survival bos en de escaperoom.

Drie internationale predikanten gaven Missie V.O.N.K. een extra, wereldwijd tintje. Ds. Sarfaraz uit Pakistan gaf met het uitspreken van een gebed het startsein voor het evenement. Samen met ds. Haithm uit Jemen ging ds. Sarfaraz tijdens de nacht in gesprek met de deelnemers.

Lees meer en bekijk de aftermovie op www.verrenaasten.nl

Volgend jaar organiseert Verre Naasten dit evenement in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 mei 2018. Reserveer nu alvast een plekje. Meer informatie…