Menu

Nieuwe materialen Alpha – Campagne

Op 1 januari 2018 is de nieuwe Alpha – Campagne gestart. Doe je mee?

De nieuwe posters, uitnodigingsfolders, ansichtkaarten, visitekaartjes en gebedskaartjes zijn klaar. Bestel ze nu op alphabookshop.nl! In de Handleiding Promotie enHandleiding Social media lees je hoe je de materialen kunt gebruiken voor je promotie. De materialen met Bear Grylls erop mogen vanaf nu niet meer worden gebruikt!

Gratis promotiemiddelen
Om jullie verder te helpen jullie campagne voor te bereiden, hebben we de volgende gratis (promotie)materialen voor je:

Jouw Alpha online?
Vanaf 1 januari 2018 kun je het volgende plaatsen op je social media en website:

Inspiratie nodig? Kijk voor een mooi voorbeeld hier op onze site.

Wat je nog meer kunt verwachten!
Registreer nu je Alpha op registratie.alphanederland.org en ontvang gratis het nieuwe Alpha-spandoek. Op sommige plekken heb je een vergunning nodig om het spandoek op te hangen; kijk voor meer info op de site van je lokale gemeente.

Andere campagne-ideeën
Graag geven we je nog wat andere suggesties om je Alpha op de kaart te zetten:

  • Bekijk allereerst alphanederland.org/campagne.
  • Heb je Facebook of Twitter? Doe dan mee aan de Alpha Thunderclap. Wereldwijd promoten we Alpha op 1 januari allemaal tegelijk. Inschrijven kan t/m 31 december 2017.
  • Geef je een Alpha? Neem dat op in je persoonlijke LinkedIn-profiel of op je Facebookpagina. Dan zien al je contacten je update over Alpha.
  • We verwachten dat er het nodige geschreven gaat worden over Alpha op sites, forums, social media, enz. Willen jullie de komende weken positief mee posten, twitteren en reacties achterlaten op sites en forums? Gebruik daarbij #Alpha en verwijs naar alphacursus.nl
  • Mail ons ook foto’s van jullie campagne: de spandoeken, flyerende mensen, eerste Alpha-avonden, enz.

Zelf leuke ideeën? Mail ze ons. We geven ze graag door in een volgende E-nieuwsbrief.

Hoe promoten wij Alpha landelijk?

  • Veel activiteiten op social media
  • Een persbericht naar alle media
  • Honderden spandoeken
  • Vernieuwde site

Mooie verhalen gezocht!
Voor een EO-programma zijn we op zoek naar mooie getuigenissen. Ken of ben jij iemand met zo’n verhaal? Mail dan naar Joost Klok.

Gebed
We willen je vragen om de komende weken te bidden voor jullie Alpha, voor nieuwe deelnemers en voor de landelijke campagne. Dankjewel en veel succes verder!

Ten slotte…
We wensen je veel plezier, succes en zegen bij de voorbereiding van je lokale campagne. Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Mail ons. Hopelijk tot ziens op deAlpha Nederland Training op 13 januari!