Menu

Nieuwe tour voor kids bij Orientalis

Museumpark Orientalis heeft voor kinderen komend uit de christelijke traditie een nieuwe tour ontwikkeld. Tijdens deze tour maken kinderen een reis door het leven van Jezus en ontdekken de boodschap die hij namens God verspreidde. Als alle opdrachten onderweg goed worden doorlopen, krijgen kinderen toegang tot de eindbestemming: de Hemelvaartskoepel. De Hemelvaartskoepel is een speciale plek. De koepel is het hoogste punt van het museumpark en de plek waar de Hemelvaart van Jezus wordt herdacht. Het staat symbool voor het einde van het leven van Jezus op aarde.

Kraak de code!
Om toegang te krijgen tot de Hemelvaartskoepel, dienen kinderen op zoek te gaan naar een code. Deze code zit verborgen in het leven van Jezus. Daarom gaan kinderen terug in de tijd en doorlopen de vier fases uit het leven van Jezus. Door middel van opdrachten vinden kinderen de code om de poort naar de Hemelvaartskoepel te kunnen openen.

Als bewijs van de deelname aan de tour, ontvangen kinderen aan het einde van hun bezoek aan Museumpark Orientalis een echte oorkonde.

De tocht wordt gelopen via de TourtoDo-app op smartphone of tablet. Voor kinderen die geen tablet of smartphone hebben, zijn er een beperkt aantal smartphones beschikbaar bij de kassa. De borg voor deze telefoons is een ID-bewijs. Bij interesse is het advies tijdig smartphones te reserveren. Dit kan via reservering@museumparkorientalis.nl.

Deze tour is tot stand gekomen met ondersteuning van TourtoDo en Bosma Grafiek Nijmegen. Via www.museumparkorientalis.nl is alle informatie over de verschillende activiteiten en tentoonstellingen bij Museumpark Orientalis te vinden.
MO

Openingstijden seizoen 2014
29-03-2014 t/m 26-10-2014
Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijzen seizoen 2014
Volwassene € 9,50 p.p.
Kind € 6,- p.p.
Kinderen tot 4 jaar gratis
Museumjaarkaart gratis
CJP kaarthouders 50% kassakorting