Menu

Nieuws AKZ+

AKZ+bannersDit nieuwe jaar is AKZ+ gestart met het veelbelovende aantal van ruim vijftig inschrijvingen voor de colleges in de geheel nieuwe opzet, een aantal dat elke dag nog toeneemt! Jong en oud, studenten, werkzoekenden, werkenden, gepensioneerden, mannen en vrouwen uit allerlei kerkelijke richtingen die deze maand genieten van de actie ‘1 maand gratis student bij AKZ+’.

“Deze studenten heb ik gisteren toegang gegeven tot de portal ‘Mijn AKZ+’. Hiermee kunnen zij zich alvast aanmelden voor de colleges die vanaf 14 januari starten en alle colleges via de livestream volgen”, laat William den Boer, Projectleider AKZ+, weten, “Maar ook hebben zij hiermee direct toegang tot 9 van de 19 colleges die najaar 2014 bij wijze van proef zijn opgenomen op video; de resterende 10 video´s hoop ik deze maand ook online te zetten!”

De pagina op Facebook is gestart: https://www.facebook.com/akzplus en voortaan wordt men ook via dit medium op de hoogte gehouden. Twitteraars kunnen via https://twitter.com/akzplus het nieuws volgen.

De laatste voorbereidingen voor de eerste colleges AKZ+ 2015 worden getroffen. Meer informatie: www.akzplus.nl
AKZ+ 2015