Menu

Nieuws van Beleefmee.nl

Gestopt met werken, geniet van de rust… 

“Van ouderen wordt eigenlijk niets verwacht. Het advies is: doe maar kalm aan. Wat zoiets betekent als: doe maar niks, vermaak je maar. De vitale ouderdom, zoals die er nu is, bestond vroeger nog niet en de samenleving is nog niet mee veranderd met de stijgende levensverwachting”, laat ds. Hans Schipper in zijn lezing Betekenis- en zinvol leven weten. “De samenleving doet dan aan ouderen eigenlijk weinig suggesties hoe zij hun bestaan dan vorm kunnen geven. Ouderen moeten zelf maar uitzoeken welke betekenisvolle rol nog voor hen is weggelegd. Gelukkig slagen veel gepensioneerde ouderen er zelf heel goed in hun tijd zinvol en naar tevredenheid in te vullen!”

Rustpunt
Op 6 juli wordt de Meditatieserie Rustpunt door Opkijken.nl (het andere platform van LPB media) gelanceerd. En in het verlengde van die serie attenderen wij u op de lezing Betekenis- en zinvol leven; een mooi en aansprekend betoog van ds. Hans Schipper – Log gratis in!
Ga naar de lezing op Beleefmee.nl

De serie ‘Rustpunt’ biedt een handvat om viermaal per week een moment te nemen voor stille tijd tijdens de vakantieperiode. De meditaties bevatten een Bijbeltekst, een korte overdenking en een bijpassend filmpje. Vanaf zaterdag 6 juli worden deze meditaties 8 weken lang en 4 maal per week verstuurd via mail en op de site van Opkijken.nl geplaatst.Kijkt u naar Beleefmee.nl dan krijgt Rustpunt via mail door Beleefmee.nl aangeboden en toegestuurd!

Meer lezen over de meditatieserie? Ga naar
www.opkijken.nl/meditatieserie-rustpunt/.

Natuurlijk hopen we dat u de tijd neemt om te genieten van al onze programma’s! In de maanden juli en augustus worden geen nieuwe programma’s op Beleefmee.nl geplaatst maar dat betekent niet dat wij stilzitten! De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer volop gestart. Het kantoor is gesloten van 5 t/m 16 augustus maar daarna zijn wij u weer graag van dienst.

Het team van Beleefmee.nl wenst u een gezegende vakantieperiode toe!