Menu

Nieuws van Steunpunt Bijbelstudie

Nieuwste WegWijs
Het laatste nummer van dit jaar is verschenen. Je kunt de ellende die de duivel aanricht niet negeren. Maar hoeveel macht heeft hij eigenlijk? De satan probeert nog steeds de mensen ver van God te houden. God wilde een relatie met de mens, maar Hij schiep ook de mogelijkheid om te kiezen voor of tegen Hem. De satan wil maar één ding: de mensen verleiden, vervreemden van God. Gelukkig gaf God een uitweg via zijn zoon Jezus Christus.

Blog van Riet
December
December staat voor de deur. De feestmaand.
En toch, waarom heb ik altijd zo’n dubbel gevoel bij december?
Lees verder…

Bijbelstudie / Webapp
Vanuit het blad Wegwijs zijn de bijbelstudies speciaal geschikt gemaakt voor gebruik op een smartphone of tablet. Deze bijbelstudies zijn aangevuld met voorbereidingsmateriaal voor de gespreksleider, multimediamateriaal en andere relevante informatie met betrekking tot het thema.
Eén blijde boodschap, vier getuigen
Ga naar : www.steunpuntbijbelstudie.nl en zie hoe je een app icoon op je iPhone, iPad, Android smartphone of tab kunt zetten.

Rembrandtroute
Met Rembrandt door de Bijbel. De Bijbel inspireerde Rembrandt bij talloze schilderijen en tekeningen. Ontdek er een aantal in de digitale ‘Rembrandtroute’ van het NBG, en laat je verrassen door Rembrandts kijk op bekende en minder bekende bijbelverhalen!
Nieuw leesplan: Advent 2019
Er is weer een nieuw leesplan online in de Mijn Bijbel app. Dit leesplan gaat over ‘Advent 2019’.
Zie voor beide: www.debijbel.nl

Decembermaand – cadeaumaand
In onze webshop treft u ook bijbelstudie-uitgaven aan die zijn uitverkocht in de boekhandel, u ontvangt dan tegen betaling een geprinte versie thuis. Als u een inlog voor deze website hebt, dan kunt u de gemeenteschetsen gratis downloaden.
Zie onze webshop: www.steunpuntbijbelstudie.nl