Nieuws & opinie16 februari 2022

Xpeditie360: vier Pasen met de gezinnen van de kerk

Wil jij met jouw kerk bouwen aan verbinding met gezinnen? Ervaar je in deze tijd ook moeite om gezinnen betrokken te houden? Wil je betekenis geven aan het verhaal van Pasen in het leven van gezinnen en de kinderen dit jaar iets bijzonders meegeven?

Verliezen en winnen

In de stille week voor Pasen gaan we op Xpeditie met Floor, Duuk, Senn en discipel Petrus. Dat wordt een toffe reis met verhalen en challenges. Ze slaan hun kampement op en vertellen elkaar verhalen over verliezen en winnen. Alles in deze week lijkt te eindigen in een groot verlies, Jezus sterft. Maar dan is daar, gelukkig, de grote overwinning met Pasen, Jezus leeft! En Petrus? Is hij verliezer of winnaar met Jezus? Hoe is dat voor Floor, Duuk en Senn en voor jou en mij?

Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.xpeditie360.nl/pasen.