Nieuws, Tijdelijk30 juni 2020

Cursus Centrum-Kerk

De afgelopen weken verschenen er - bij Weetwatjegelooft.nl - al wekelijks 2 nieuwe video's in de cursus Centrum-Kerk. En dat tempo wordt hopelijk volgehouden tot alle 32 video's gereed zijn. Dus nog een paar maanden te gaan... Nog dit najaar kan je in je gemeente, bijbelkring of huiskring met deze cursus aan de slag. Verdiepend én praktisch!

In Centrum-Kerk. Het evangelie midden in je stad zet Tim Keller vanuit zijn enorme ervaring en kennis als kerkplanter in New-York zijn theologische visie op missionair kerkzijn in een seculiere tijd en omgeving uiteen. De hierop gebaseerde cursus is een kant-en-klaar, laagdrempelig hulpmiddel voor christenen en gemeenten die werk willen maken van hun missionaire roeping.

Complete missionaire cursus, gebaseerd op Centrum-Kerk van Tim Keller

De podcastversie wordt inmiddels goed beluisterd. De inhoud van podcasts en video’s is overigens gelijk. In de videoversie wordt de gesproken inhoud ondersteund door tekst en beeld.

Ga daarom nu biddend aan de slag met missionair leven en kerkzijn tijdens het hardlopen of de afwas, in de auto of mét ondersteuning in beeld en tekst op de bank of aan de keukentafel… En helemaal compleet met het boek erbij voor de verwerkingsvragen en -opdrachten, tal van tips voor de toepassing in jouw gemeente, en – last but not least – 6 inspirerende voorbeelden van kerken waar ‘Centrum-Kerk’ met zegen werd en wordt toegepast in de praktijk.