Nieuws & opinie17 juni 2021

“Elkaar van harte dienen”: publieksvriendelijke versie met verwerkingsmateriaal

De synode van Goes gaf aan de commissie revisieverzoeken man/vrouw en ambt de opdracht om hun rapport "Elkaar van harte dienen" ook op een toegankelijke manier aan de kerken te presenteren. Hieronder staat de publieksvriendelijke versie van het rapport, die is aangevuld met verwerkingsmateriaal. Wilt u de brochure liever in gedrukte vorm ontvangen, vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Op het scherm lezen

Klik op het document om de grootte aan te passen en om te bladeren in het document.

Lezen op klein scherm (smartphone of tablet)? Dan is deze versie geschikter.

Elkaar-van-harte-dienen-–-publieksversie-met-verwerkingsmateriaal

Downloaden

De brochure bevat gespreksvragen en een aantal stellingen, en kan daardoor goed gebruikt worden bij de verdere bezinning op de openstelling van de ambten voor zusters van de gemeente. Daarom kan iedereen die dat wil hem downloaden en verspreiden, bijvoorbeeld via de nieuwsbrief of het kerkblad van de gemeente, of op de website van de kerk.

Download het document als pdf: klik hier.

Bestellen

Voor wie de brochure liever in papieren vorm ontvangt, is er hieronder de mogelijkheid om hem te bestellen. Dat kan onder de volgende voorwaarden:

Het minimum aantal dat u kunt bestellen, is tien exemplaren;
Uw bestelling moet uiterlijk op 10 september binnen zijn;
De kosten van de brochures zijn voor uw rekening (2,50 euro per stuk, excl. verzendkosten). Bij de zending ontvangt u een factuur.

De brochures wordt begin september verstuurd.