Gods nieuwe wereld

Genieten van de natuur, de rust… Het is zomer en veel mensen hebben vakantie. Gebruik deze zomerperiode om te genieten van de woorden van God en om jezelf te verdiepen.

LPB media, waar Opkijken.nl en Beleefmee.nl onderdeel van zijn, biedt jou daarom de zomerserie 'Gods nieuwe wereld' aan'!

Hoezo genieten? Nu we de beperkingen van de coronamaatregelen ervaren? En sowieso… hoe kun je genieten en tot rust komen in een wereld vol verdriet, gebrokenheid en lijden?

Wat kun je dan verlangen naar een wereld waarin alles nieuw, goed en mooi is!

‘Gods nieuwe wereld’ is dan ook het onderwerp van de zomerserie die zondag 5 juli start met een openlucht kerkdienst via Beleefmee.nl. Na iedere openlucht kerkdienst tijdens de zomermaanden juli en augustus wordt verdiepingsmateriaal aangeboden in het zomerdossier op Opkijken.nl. Daarnaast ontvang je drie maal per week een zomermeditatie!

Lees meer over de zomerserie en ga naar lpbmedia.nl/zomer2020