Digitale evangelisatie

GlobalRize ondersteunt gemeenten met KerkDigitaal bij digitale evangelisatie. De organisatie biedt online Bijbelcursussen aan, traint gemeenten in het inzetten van sociale media en ondersteunt bij het chatten met websitebezoekers. Het is een middel waarmee kerken juist in deze tijd het evangelie kunnen blijven verkondigen.

Zendingsorganisatie GlobalRize heeft ruime ervaring met het organiseren van online toerustingscursussen. Kerken mogen ook de toerusting van hun gemeenteleden vormgeven op het veelzijdige platform Learnnn, van GlobalRize, met cursussen als:

• Verantwoord geloven
  • Onze Vader
  • Bijbellezen in Context
    Job en het lijden
  • Basisbegrippen
  • Romeinen
  • De Bijbel door-cursussen met video’s

Kerken kiezen zo’n cursus als voorbereiding op of verwerking van een huiskring, een cursusavond of toerustingsbijeenkomst. Cursisten praten daarna door tijdens een persoonlijke of digitale bijeenkomst van de kerk. Neem een kijkje in de inhoud van deze cursussen. Dat kan via deze link.