Menu

Nu te zien op Beleefmee

De dagen worden korter en donker…. Veel mensen hebben er elk jaar weer last van: de najaarsdip. Voor de één is het een bron van vreugde als de temperaturen het vriespunt bereiken en binnen de kaarsjes weer aangaan, de ander krijgt last van een ‘winterblues’ door de vallende baadjes.

Beleefmee kan in beide gevallen misschien helpen want het is fijn dat we ook deze maand weer kunnen genieten van mooie programma’s, bijvoorbeeld ‘s avonds met een fleece deken op de bank en een kop koffie. Van een mooi concert vrolijkt iedereen toch op? En dan is dit nog maar “oppervlakkige” vreugde… want als de woorden van Gods Boodschap landen, wordt zelfs ons hart verwarmd!

Ga naar onze Beleefmee magazine en lees meer.

Programma oktober 2018

DENK EENS MEE…
Onderwerp: Mooie verhalen in het leven met God. Aafke Glas, Geke van der Vegt en Ben Bolt delen hun dankbaarheid voor de mooie momenten in hun leven.
Bekijk deze aflevering

 

 

GAAF
Arnold Lassche en Karel Eschbach ontmoeten elkaar in vogelkijkhut De Sylkajút. Veel steltlopers en eenden zijn hier te vinden, maar ook nog veel meer andere vogels. Karel zegt: “Wij kennen God uit de natuur en de schrift”.
Bekijk deze aflevering

 

LEZING
Onderwerp: Kijk eens wat vaker bij het bidden omhoog.
Spreker: ds. Gertjan Klapwijk
Ga naar de lezing

 

 

MUZIEK
Concert – C.R.K Voices o.l.v Jan Quintus Zwart
“Laat ieder ’s Heren goedheid prijzen, zijn liefde duurt in eeuwigheid “, klonk het door de Bovenkerk te Kampen.
Geniet van het concert

 

 

MEDITATIE MET GEBAREN
Onderwerp: Jona moet opnieuw naar Ninevé
Spreker:Ds. Martin Visser
Ga naar de meditatie

 

 

WEET WAT JE GELOOFT
Onderwerp: Is dat onze God?
Spreker: Prof. dr. Eric Peels
Bekijk deze studie

 

 

Beleefmee.nl brengt geloof en kerk dichtbij. Kijk op het gratis mediakanaal onbeperkt naar christelijke concerten, referaten en andere uitzendingen.