Op vakantie met Zo’n vakantie

Vakantie is thuiskomen bij jezelf. Het is voor iedereen goed om er even helemaal uit te zijn, maar vakantie is wel een dure en ingewikkelde manier om op adem te komen… Stichting Zo’n vakantie wil mensen, met name uit de christelijke kerken, die door financiële omstandigheden niet op vakantie kunnen, een kosteloze vakantie bezorgen.

“Alles was goed en we zijn u erg dankbaar dat wij zo op vakantie kunnen in de moeilijke omstandigheden waarin wij zitten. Het verlicht enigszins de moeilijkheden. Ik wens jullie Gods onmisbare zegen toe in alles wat jullie voor de naasten doen.”

Wanneer iemand steeds de eindjes aan elkaar moet knopen en het inkomen bestaat uit een minimumloon of -uitkering, maar ook wanneer de kosten (door ziekte, schoolgaande kinderen, bedrijf enz.) zodanig zijn dat na aftrek van deze extra kosten feitelijk een minimum inkomen overblijft, kan Zo’n vakantie een vakantie aanbieden!

Ken je als diaken iemand waarvoor Zo’n vakantie kan bemiddelen? Neem dan gerust contact op met Zo’n vakantie. De stichting komt ook graag in contact met mensen die een eigen (sta)caravan of vakantiehuis beschikbaar willen stellen.

Zo’n vakantie heeft een aantal caravans op campings in Nederland staan. Verder wordt gebruikgemaakt van vakantiehuisjes en caravans die door particulieren worden aangeboden. De caravans zijn ingericht voor ongeveer 4-6 personen. Op die campings is altijd een aanspreekpunt/contactpersoon aanwezig. Ga je liever met je eigen tent, dan kun je via de stichting ook een kampeerplek reserveren.

CONTACTGEGEVENS ZO’N VAKANTIE
8000 AL Zwolle
www.stichtingzonvakantie.nl
info@stichtingzonvakantie.nl
0529 466 659

Giften zijn van harte welkom op IBAN is: NL68 ABNA 0474 1558 03 t.n.v. Zo’n vakantie te Ermelo.

Het origineel artikel staat op de site van het Diaconaal Steunpunt