Opwekking live te volgen

Komend weekend wordt tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking het 42e album van de Opwekking Band gepresenteerd. Wat door de Stichting Opwekking oorspronkelijk bedoeld was als een muzikale aanvulling van aanbiddingsliederen op de gangbare zangbundels van Glorieklokken, Johannes de Heer en het Liedboek der Kerken, is door de jaren heen flink uitgegroeid.

Inmiddels telt de bundel van Opwekking een verzameling van ruim 800 liederen. Liederen uit de bundel hebben hun weg gevonden naar talloze verschillende kerkelijke denominaties.

De Pinksterconferentie zal ook dit jaar weer via Groot Nieuws Radio te volgen zijn. En op vrijdag 18 mei wordt de Opwekking Top 100 uitgezonden, die is samengesteld op basis van stemmen van luisteraars.