Menu

Proef het Koninkrijk

Zo’n vijfduizend christenen – jong en oud – met verschillende kerkelijke achtergronden zijn samengekomen op Landgoed Velder in Liempde om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

Zij zijn van 21 juli t/m 27 juli bij elkaar voor de 15e Zomerconferentie van New Wine en kamperen op velden rondom de evenmenten-tenten. Ook is het mogelijk de conferentie als daggast te bezoeken.

Het verloop van de week kenmerkt zich door dagelijkse samenkomsten, seminars en workshops met Nederlandse en internationale sprekers (inclusief vertaling), een ruim aanbod aan te volgen seminars en een uitgebreid, apart programma voor kinderen, tieners en jong-volwassenen. Daarnaast zijn er ontspannende programma’s met muziek, theater, cabaret, lezingen, e.d.

Het thema: Proef het Koninkrijk!
“Proef het Koninkrijk! Een mooi thema. Dat past helemaal bij New Wine. Je mag uitproberen, meedoen, er iets van vinden, je bedenkingen hebben, er met elkaar over praten, er voor bidden. Gods Koninkrijk is geen dogma. Het is eerder een mysterie. Het is er al, maar ook weer niet; niet in alle volheid. Soms is het zichtbaar en soms niet. En wat betekent dit nu voor ons? Dat mogen we nu juist gaan ontdekken. Met God en met elkaar. Dat is wellicht ook uit je comfortzone stappen. Iets doen wat je niet gewend bent. Probeer het maar, proef het maar.”

Meer informatie, een sfeerimpressie en t.z.t. ook beelden van de Zomerconferentie 2018: www.zomerconferentie.new-wine.nl