Menu

Samen voor verbinding

Het lijkt misschien of heel Nederland gezellig vakantie viert, maar harde cijfers laten het duidelijk zien: dat is niet waar.

Eenzaamheid… meer dan een miljoen Nederlanders voelen zich sterk eenzaam. Vooral in de zomervakantie wanneer veel mensen op reis zijn en het verenigingsleven stil ligt, wordt het gevoel van eenzaamheid versterkt als je iedereen ziet vertrekken en genieten, en jij zit thuis.

De NOS start daarom de campagne tegen zomereenzaamheid. LPB media vroeg aandacht door de actie ‘Samen voor verbinding’ en de gesprekken over eenzaamheid zijn te zien op Beleefmee.nl – https://beleefmee.nl/videos/samen-voor-verbinding/ en op Opkijken.nl is het dossier eenzaamheid te vinden – https://www.opkijken.nl/eenzaamheid/.

Wij kunnen geen eenzaamheid, ziekte of welke moeilijke omstandigheden ook, verhelpen. Maar we kunnen, zoals De Luisterpost in 1966 ook is begonnen, het wel een beetje draaglijker maken! LPB media brengt geloof en kerk in de huiskamers en wil er zijn voor de mensen die blij zijn met dit stukje service in betrokkenheid. Omdat wij ons verbonden voelen met elkaar als kinderen van één Vader. En daarom is ons werk zo belangrijk. Steun ons in ons verbindend werk!