Menu

Social media is pro-abortus

Social media (Facebook, Google, Twitter en Youtube) hebben de pro-life advertenties in de ban gedaan omdat ze in de meerderheid waren, zo vertelde een woordvoerder van Facebook voor de camera. Facebook en Google weigeren advertenties van pro-life organisaties, Twitter verwijderde de advertentie van de VBOK over de abortuspil petitie en Youtube deed het videokanaal van www.abortionpillreversal.com in de ban.

“Sinds Facebook begin dit jaar haar instellingen heeft aangepast is ons wekelijkse bereik van Facebook met 75%(!) gedaald van Schreeuw om Leven. Een zorgelijke ontwikkeling! Volg ons op Facebook en Instagram en deel de berichten, zodat de pro-life boodschap gehoord blijft worden.” Schreeuw om Leven.

Teken alsnog de petitie

Uitnodiging internationale pro-life conferentie
De Israëlische organisatie Be’ad Chaïm houdt samen met Schreeuw om Leven een internationale pro-life conferentie van 4 tot 11 november 2018. Be’ad Chaïm heeft al vanaf de jaren negentig meerdere succesvolle internationale conferenties gehouden. De conferentie zal ruimte bieden aan een breed scala aan pro-life onderwerpen, van hulpverlening tot publieke acties. Zowel levensbegin (abortus) als levenseinde (euthanasie) komen aan bod.
Lees meer op lechaim2018.com