Sociale media en de kerk

Sociale media en de kerk. Is dat voor jou nog een worsteling of ben je aardig op weg, maar kun je wel wat ideeën gebruiken? In dit nieuwsbericht vind je handige tips waar je direct mee aan de slag kunt, of je nu beginner of gevorderde bent!

Video: Scoren op sociale media
Op enthousiaste en vakkundige wijze vertelt Inge Kalle-den Oudsten over hoe de Nieuwe Kerk Utrecht Facebook en Instagram inzet om te laten zien wat er gebeurt in en om de kerk.
Kijk hier de workshop terug

Stoomcursus: Welke sociale media zijn relevant voor kerken?
Wel of niet actief op sociale media als kerk en zo ja, welke kies je dan? Sta je op zo’n kruispunt? We gidsen je er graag doorheen met een korte omschrijving van de belangrijkste sociale media en hun bruikbaarheid voor de kerk.
Lees hier verder

Hoe verbind je je kerkwebsite met je sociale media?
Een goede website bijhouden kost veel tijd. Als je daarnaast als kerk ook nog actief bent op sociale media, kun je je afvragen of je geen dubbel werk doet. Wat is eigenlijk de link tussen die twee en hoe verbind je ze goed met elkaar?

Dit nieuws is verstrekt door deputaten kerk en media van de CGK
www.kerkzijnonline.nl
Contact: info@kerkzijnonline.nl