Menu

Sprank opent haar deuren

Wil je ontdekken of vrijwilligerswerk bij Sprank iets voor je is? Wil je weten of werken in de gehandicaptenzorg bij je past? Ben je op zoek naar woonbegeleiding, dagbesteding, thuisbegeleiding of wil je er meer over weten? Ben je buurt- of kerkgenoot van een van onze locaties? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Open dag zaterdag 16 maart 2019
Kom langs en voel je thuis bij Sprank!

Wat is er te doen?
Sprank opent 16 maart haar deuren en 16 locaties van Sprank zijn open voor publiek in de plaatsen: Assen, Bedum, Bergschenhoek, Bunschoten, Drachten, Hardenberg, Putten, Roden en Zuidhorn. Op elke locatie staat de koffie klaar en kun je op je gemak rond kijken en kennis maken met de bewoners en begeleiders. Ze leiden je graag rond en geven antwoord op al je vragen. Er is allerlei (gratis) informatiemateriaal beschikbaar. Op een aantal locaties worden activiteiten georganiseerd. Belangstellenden zijn welkom tussen 13 en 16 uur.

Sprank biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking die zich thuis voelen in een christelijke omgeving. Meer informatie: www.stichtingsprank.nl

Gedreven door de liefde van God, geven wij zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we samen met hun familie en andere mensen die bij hen horen. Met elkaar zorgen we voor een leven waarin zij prettig wonen, werken, leuke dingen doen en leren. Een leven waarin zij sprankelen en van betekenis zijn!

Bekijk Sprank