Vloggen in de kerk

Janneke Nijboer, Jeroen voor t Hekke, Eline Hoogenboom en Wout Schonewille.
Foto: Eric van den Berg.

Het bureau van de Raad van Kerken in Nederland besteedt in de maand oktober 2017 extra aandacht aan vloggen. Het gaat dan om het opnemen en weergeven van filmpjes met de telefoon. In die filmpjes klinkt iets door van waar de Raad mee bezig is.

Want onder het motto oktober / vlogtober promoot het bureau van de Raad van Kerken het gebruik van filmpjes. Als u zelf een filmpje heeft ten dienste van de kerk kunt u het insturen. Hier een overzicht en eveneens een verslag van de expertmeeting geweest in Amersfoort op 29 september, waar een vijftiental betrokkenen heeft gesproken over toepassingsmogelijkheden.

Voor een weergave in punten en video’s van Eric van den Berg – ‘Vloggen in de kerk: do’s en dont’s voor kerkelijke filmpjes en video online’, klik hier .

Blijf de ontwikkelingen volgen via deze site. Wellicht daagt het uit om zelf iets makkelijker opnames gemaakt met de telefoon te gaan delen of gemaakte vlogs te gebruiken voor het kerkelijke werk. Als je een vlog hebt die je wilt delen: stuur bericht naar rvk@raadvankerken.nl