Menu

Week van Hoop 2018

Ook dit jaar wordt D.V. weer een Week van Hoop gehouden. Het thema in 2018 is ‘Verhalen van Hoop’. De week wordt van 17 tot en met 23 juni georganiseerd.

U bent van harte welkom!
In de Week van Hoop kunt u met eigen ogen zien wat de impact is van uw gebed, steun en betrokkenheid bij De Hoop. Wij zijn u erg dankbaar en daarom nodigen wij u van harte uit. Ook kunt u tijdens deze week kennis maken met het werk van De Hoop. Ontmoet de cliënten en raak geïnspireerd door hun Verhalen van Hoop. Ook hebben wij een aantal bijzondere sprekers voor u uitgenodigd en kunt u tijdens de open dag een kijkje achter de schermen nemen.

Lofprijs special, zondag 17 juni
Dit is de start van de Week van Hoop. Samen zingen we tot eer van God. Het gospelkoor Chananja zorgt voor een mooie muzikale bijdrage en een oud-cliënt(e) van De Hoop geeft zijn of haar getuigenis. De spreker tijdens deze avond is Danny Dane, voorganger in Zwijndrecht. Hij spreekt over het thema ‘Verhalen van Hoop’.

Tijd: Van 19:30 uur bent u welkom voor een kopje koffie/thee en iets lekkers. De avond start om 20:00 uur.
Locatie: Dorp De Hoop, provincialeweg 122 te Dordrecht.
Deze avond is vrij toegankelijk.

Lees meer over het weekprogramma op www.vriendenvande hoop.nl

Op zaterdag 23 juni is de feestelijke open dag. Kom op de koffie! Vanaf 13:00 uur is de gezellige markt open en kunt u een rondleiding volgen. Om 14:00 uur is het hoofdprogramma met muziek en samenzang en spreker Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband. Daarnaast zijn er nog leuke activiteiten zoals een dikke bandenrace, springkussen en schminken. ‘s Middags finishen de wielrenners van sponsorfietstocht Cycle for Hope. Kortom: een dag waarop van alles te beleven is op Dorp De Hoop. We hopen u te ontmoeten! De open dag is vrij toegankelijk.

Meer informatie