Week van gebed 2020

Het materiaal voor de Week van gebed voor de eenheid wordt in 2020 aangereikt door christenen op Malta. De Bijbeltekst komt uit Handelingen 27: 18 – 28: 10. Daarin wordt de zeereis van Paulus naar Italië beschreven, gevolgd door zijn schipbreuk en verblijf op Malta. De centrale tekst vormt Handelingen 28: 2 die de opvang van de schipbreukelingen door de Maltezers beschrijft: ‘De plaatselijke bevolking gedroeg zich buitengewoon vriendelijk.’ Het materiaal zal net als vorig jaar naar verwachting begin september beschikbaar zijn en wordt in samenwerking met MissieNederland gepresenteerd.

Er zijn diverse manieren waarop je aan de Week van Gebed kunt meedoen

• Coördineer de Week van Gebed in jouw woonplaats of kerk
    De Week van Gebed is een week waarin we samen bidden. Je kunt de gebedsweek in je eigen gemeente coördineren, maar nog mooier vinden we het als de Week van Gebed interkerkelijk wordt georganiseerd. Een overzicht is t.z.t. te vinen op de website van MissieNederland.
  • Organiseer een gebedsbijeenkomst
    Voor iedere dag in de Week van Gebed kun je een gebedsbijeenkomst organiseren. Hiervoor zijn diverse materialen ontwikkeld. Op www.missienederland.nl vind je in september alle tips en materialen voor het organiseren van een bijeenkomst.
  • Woon een gebedsbijeenkomst bij
    Kijk op www.missienederland.nl op de kaart met gebedslocaties waar een bijeenkomst wordt georganiseerd in jouw omgeving. Doe mee met de bijeenkomst en bid zo samen met andere christenen tijdens de Week van Gebed.
  • Meedoen met kinderen, tieners en jongeren
    Kinderen, tieners en jongeren doen volop mee aan de Week van Gebed. Bijvoorbeeld met het kindergebedsboekje, mooie Instagramverhalen en YouTube-video’s voor tieners en de PrayerNight.
  • Thuis, op school of op je werk meedoen
    Ook thuis, op school en op je werk kun je meedoen met de Week van Gebed. Bestel de materialen t.z.t. zelf via de webshop van MissieNederland. Of schrijf je in voor het tienermateriaal.