Menu

Welkom bij Candle!

candleHet beste uit de christelijke journalistiek: elke dag toegang tot de nieuwste en beste artikelen (maandelijks ruim 70 nieuwe stukken) uit de christelijke bladen. Benieuwd? Je mag het nu vrijblijvend en gratis een hele maand ervaren.

En de christelijke online bladenkiosk Candle! komt met iets nieuws: naast bladen is er nu ook een eerste boek te vinden op de bladensite. Het gaat om een deel van het boek ‘Donkere Dagen Vragen’ van Paulien Vervoorn en Willem J. Ouweneel.

Het eerste stukje uit het boek is verschenen en gaat over deze vraag: Tijdens de negende plaag waren er drie dagen van dikke duisternis in Egypte. En toch was er licht. Hoe kan dat? Lees hier hoe Vervoorn en Ouweneel er tegenaan kijken.

De komende periode worden vijf hoofdstukken (wekelijks één) van het boekje in artikelvorm gepresenteerd op Candle. Het gaat om een experiment want de focus ligt op de bladen. Online boeken is een voor de hand liggende uitbreiding om Candle interessanter te maken voor de gebruikers. Maar zover is het voorlopig nog niet. Candle is begin januari gestart en heeft ruim 3000 gebruikers.

www.candle.nu

 

Over de auteur